.st0{fill:#FFFFFF;}

University of South Wales 

Nga  admin

Rreth Universitetit:

University of South Wales është një nga universitetet më të mëdhaja në Mbretërinë e Bashkuar , modern dhe i orientuar drejt së ardhmes . Motoja e universitetit është “We are the University of Tomorrow”.  Universiteti ofron mundësi dhe programe studimi të cilat i ndihmojnë studentët të zhvillohen nga ana profesionale.  Stafi akademik i universitetit ka përvojën e duhur për të  punuar me studentë jashtë Mbretërisë së Bashkuar, duke ofruar mësimdhënie dhe mbështetje të shkëlqyer. Ekspertiza e tyre i ndihmon studentët ndërkombëtarë të integrohen në jetën akademike në Mbretërinë e Bashkuar dhe të perfeksionojnë nivelin e gjuhes angleze.

USW rankohet i 6 në UK bazuar në vlersimin dhe experiencën studentore (StuDocu Word University Rankings, 2020). Aktualisht tek University of South Wales studiojnë rreth 2500 studentë nga mbi 200 vende te ndryshme të botës.

Universiteti përbëhet nga 3 kampuse, Cardiff, Newport dhe Pontypridd. Kampusi në Pontypridd ndodhet ne qendër të South Wales rreth 20 min larg Cardiff. Kampusi përfshin të gjitha facilitatet e nevojshme për studentët si akomodimin, mencat, librarinë, qendrat sportive, student union.

Akomodimi: Universiteti ofron akomodim në kampus për studentët e vetë.

Bursa: Universiteti ofron bursa deri ne 30 %.  Të gjitha bursat në bazë të rezultateve akademike të studentëve.

Programet:

• INTERNATIONAL FOUNDATION PROGRAMME APPLIED SCIENCE

• INTERNATIONAL FOUNDATION PROGRAMME BUSINESS AND SOCIAL SCIENCE

• INTERNATIONAL FOUNDATION PROGRAMME BUSINESS AND SOCIAL SCIENCE

• INTERNATIONAL FOUNDATION PROGRAMME COMPUTER SCIENCE

• INTERNATIONAL FOUNDATION PROGRAMME CREATIVE INDUSTRIES

• INTERNATIONAL FOUNDATION PROGRAMME CREATIVE INDUSTRIES

• INTERNATIONAL FOUNDATION PROGRAMME ENGINEERING

• INTERNATIONAL FOUNDATION PROGRAMME SPORTS SCIENCE

• INTERNATIONAL FOUNDATION PROGRAMME SPORTS SCIENCE

• INTERNATIONAL YEAR ONE BUSINESS

Pjesëmarrës të ngjashëm:

Regjistrohuni për të marrë njoftime në të ardhmen

>