Mirë se vini!

INedu Fair Oct. 2022
1st Edition - International Education Fair


Panairi: 8 Tetor 2022

  0  0
Ditë
:
 
  0  0
Orë
:
 
  0  0
Minuta
:
 
  0  0
Sekonda
Na vizitoni te Hotel Xheko Imperial

Pyetje të shpeshta

Kur mund të regjistrohem?

Regjistrimet janë të hapura që sot, ndaj mos nguroni. Pasi të regjistroheni do mund të merrni njoftime rreth zhvillimit të eventit.

Si funksionon regjistrimi?

Regjistrimi mund të bëhet online nëpërmjet faqes tonë. Hapat e regjistrimit mund t'i gjeni këtu poshtë.

A mund të marrë pjesë në panair pa qenë regjistruar paraprakisht?

Po, sigurisht, mund të merrni pjesë në panair. Ju do regjistroheni te hyrja e eventit.

A është pjesëmarrja me pagesë?

Hyrja dhe Pjesëmarrja në panair është tërësisht pa pagesë (falas), mjafton vetëm të regjistroheni për të marrë njoftime në lidhje me eventin.

Hapat e regjistrimit

1

Regjistrimi (Falas)

Për të marrë pjesë në Panair, nevojitet regjistrimi. Ju mund ta regjistroheni tani online, për të shmangur pritjen në rradhë. Ose mund tose mund të regjistroheni ditën e panairit regjistroheni ditën e panairit te hyrja e eventit.

2

Konfirmimi

Mbasi të kryeni procesin e regjistrimit, do t'ju vijë një konfirmim paraprak me email ku do jenë të dhënat tuaja si dhe bileta e pjesëmarrjes në Panair. Biletën mund ta printoni paraprakisht ose ditën e eventit tek hyrja.

3

Pjesëmarrja

Ditën e Panairit duhet të paraqiteni fizikisht. Pjesëmarrja është falas. Duhet të keni biletën tuaj ose minimalisht numrin tuaj të regjistrimit që duhet t'ju ketë ardhur me email në momentin e regjistrimit. Nëse jo, mund ta nxjerrim dhe ne nga sistemi atë ditë.

Pjesëmarrësit

Vendi: Xheko Imperial Hotel

>