.st0{fill:#FFFFFF;}

Fisher College 

Nga  admin

Fisher College eshte nje institucion privat, ne Boston Massachusetts.  Per me shume se 100 vjet kolegji ka tranfrormuar jeten e studenteve te vet, duke u dhene mjetet dhe pervojen e duhur per te arritur qellimet  e tyre per karrieren e ardhshme.

Fishte College ndodhet ne zemer te lagjes prestigjioze Back Bay ne Boston, duke I ofruar studentve nje mjedis unik te te mesuarit ne nje prej qyteteve me historike te SHBA. Edhe pse nje kampus I vogel , Fisher College ofron nje sistem arsior cilesor , duke u u fokusuar tek secili student individualisht. Menyra e mesimdhenies tek Fisher college ofrohet ne raportin studente-fakultet 14:1.

Aktualisht ne kolegj studiojne rreth 1,662 studente , ku 150 jane studente nderkombetare nga 30 kombesi te ndryshme . Fisher Collge eshte rankuar si 38-49 U.S. News & World Report – Best Regional Colleges North Rankings 2022 .

Vendodhja : Boston

Akomodimi : Kolegji ofron akomodim ne kampus

Bursa : Kolegji ofron bursa ne baze te rezultateve akademike , si edhe ne baze te nevojave financiare. Bursat e merites variojne nga $9000 – $22000 ne vit.

Programe Bachelor:

 • Biology (B.A.)
 • Communication and Media Studies (B.A.)
 • Criminal Justice (B.S.)
 • Human Services (B.S.)
 • Information Technology (B.S.)
 • Information Technology/Cybersecurity (B.S.)
 • Liberal Arts (B.A.)
 • Liberal Arts/English (B.A.)
 • Management (B.S.)
 • Management/Accounting (B.S.)
 • Management/Entrepreneurship (B.S.)
 • Management/Fashion Merchandising (B.S.)
 • Management/Finance (B.S.)
 • Management/Health Care Management (B.S.)
 • Marketing (B.S.)
 • Psychology (B.A.)
 • Sports Management (B.S.)

Programe Master :

 • Business Administration: Leadership (MBA)
 • Business Administration: Leadership/Accounting (M.B.A.)
 • Business Administration: Leadership/Sport Administration (M.B.A.)
Pjesëmarrës të ngjashëm:

Regjistrohuni për të marrë njoftime në të ardhmen

>