.st0{fill:#FFFFFF;}

Glasgow Caledonian University 

Nga  admin

Glasgow Caledonian University (GCU)

Universiteti i Glasgow Caledonian (GCU) ështe një universitet dinamik, inovativ, dhe fitues i disa çmimeve komunitare. Ai ndodhet në qendër të qytetit të Glasgow në Britaninë e Madhe. Universiteti eshte themeluar ne vitin 1993. Akualishte ne te studiojne rreth 20000 studente  , ku rreth 1800 jane studente nderkombetare nga mbi 100 nacionaltete te ndryshme. Universiteti ofron programe akademike me cilësi të lartë studimi, pajisje inovative dhe është i specializuar në fushën kërkimore në nivel ndërkombëtar dhe  ofron një gamë të gjerë studimesh në degën e infermierisë , obstetrikës, zotëron ekspertë në fushën e energjitikës, ndërtimit, dhe është lider në edukim për  menaxhim, biznes, juridik dhe shkenca sociale. GCU ishte universiteti i parë skocez që krijoi një kampus per studimetn pasuniversitare në kryeqytetin e Mbretërisë së Bashkuar. Kampusi super modern ne Spitalfields ndodhet after zones financiare dhe industrise se modes të njohura globalisht të Londrës dhe ofron një kombinim unik të programeve Master dhe MBA.

GCU renditet nder 150 univeristetet me të mira në botë, nga Times Higher Education’s 2020, për 50 nivele studimi dhe ne 60 universitetet me te mira ne UK, Times Good University Guide UK Rankings 2022. GCU është ndër universitetet e para në Skoci i çertifikuar me Eco Campus Platinum për punët dhe praktikat mjedisore. Gjithashtu renditet si universisteti i parë në Skoci për ofrimin e mundësive dhe eksperiencave në punë.

Vendodhja : Glasgow, London, New York.

Bursat : Universiteti ofron bursa merite deri ne 5000 GBP.

Programet Master :

 • MSc Accounting, Finance and Regulation
 • MSc Accounting, Finance and Regulation with Professional Practice
 • MSc Big Data Technologies
 • MSc Cyber Security
 • MSc Electrical Power Engineering
 • MSc International Marketing (GCU London)
 • MSc International Operations and Supply Chain Management 
 • MSc Environmental Management
 • MSc Human Rights
 • MSc International Business Management with Professional Practice
 • MSc International Human Resource Management
 • MSc International Management and Business Development
 • MSc International Tourism and Events Management with Professional Practice
 • MSc Mechanical Engineering
Pjesëmarrës të ngjashëm:

Regjistrohuni për të marrë njoftime në të ardhmen

>