.st0{fill:#FFFFFF;}

Hofstra University 

Nga  admin

Hofstra University eshte nje universitet privat ne me kampus ne New York , me nje experience disa vjecare ne ofronim e nje program akademik lider ne nivel boteror.  E renditur e 144-ta në universitetet kombëtare nga Forbes 2020 dhe e 92-ta si shkolla me e vleresuar nga U.S. News & World Report 2021, Hofstra i ofron studentëve një arsim cilësor, si një investim i rikthyeshëm  më vonë. Me një raport 13: 1 (student-me- fakultet), studentët përfitojnë një edukim të përsonalizuar që punon ngushtë me fakultetin në një shumëllojshmëri fushash duke filluar nga degët inxhinierke e deri në komunikim. Studentët ndërkombëtarë përbëjnë 6% të trupit studentor të Hofstra, duke përfaqësuar 80 kombësi.

Kampusi I univeritetit ndodhet vetem vetem pak minuta jashte qytetit te New York. Vendodhja u jep mundesi studenteve  të përfitojnë nga jetesa pranë qytetit më me ndikim në fushën e biznesit ne bote. Për praktikat dhe vendet e punës, shteti i New York ka selinë më të madhe të Fortune 500 në Shtetet e Bashkuara. Rreth 71% e studentëve te Hofstra University kanë përfunduar një internship përpara  diplomimit. Hofstra University ka partneritet të afërt me industrinë dhe kompanitë kryesore amerikane. Projektuar me standardet e nivelit të industrisë, fakulteti vazhdimisht bashkëpunon me drejtuesit më të lartë në çdo fushë për të ndërtuar programe të forta dhe për të siguruar që studentët e Hofstra të plotësojnë kërkesat e tregut. Studentët përfitojnë nga të mësuarit e aftësive më të përditësuara dhe më të rëndësishme për qëllimet e tyre të karrierës, meqë kurrikula është e projektuar bazuar në avancimet e fundit në secilën industri.

Vendodhja: Long Island, New York

Akomodimi: Universiteti ofron akomodim ne kampus.

Bursa: Universiteti ofron bursa te ndryshme ne varesi te resultateve akademike dhe programeve te studimit. Bursat mund te ofrohen deri ne 100 % te tarifes se shkolles.

Programet Bachelor:

 • Accounting (B.B.A.)
 • Bioengineering – Bioelectricity (B.S.)
 • Bioengineering – Premedicine (B.S.)
 • Biology – Cell and Molecular Biology (B.S.)
 • Biology-Pre-Medical/Pre-Dental/Pre-Veterinary (B.S.)
 • Business Analytics (B.B.A.)           
 • Business Economics (B.S.)
 • Civil Engineering (B.S.)
 • Computer Engineering (B.S.)
 • Computer Science (B.S.)
 • Computer Science and Cybersecurity (B.S.)
 • Criminology (B.A.)
 • Electrical Engineering (B.S.)
 • Entrepreneurship (B.B.A.)
 • Finance (B.B.A.)
 • International Business (B.B.A.)
 • Industrial Engineering (B.S.)
 • Mechanical Engineering (B.S.)
 • Information Systems (B.B.A.)
 • Physics (B.S.)     
 • INTO Global Application Form
 • Political Science (B.A.)
 • Pre-Medical Studies (B.S.)            
 • INTO Global Application Form
 • Psychology (B.A.)
 • Journalism (B.A.)
 • Filmmaking (B.F.A.)

Programet Master :

 • Accounting (M.S.)
 • Biology (M.S.) 
 • Business Analytics (M.S.)
 • Computer Science (M.S.)
 • Cybersecurity-Management and Policy Concentration (M.S.)
 • Cybersecurity-Technology Concentration (M.S.)
 • Data Science (M.S.)
 • Engineering Management (M.S.)
 • Finance (M.S.)
 • Health Education (M.S.)
 • Information Systems (M.S.)
 • Journalism (M.A.)
 • International Business (M.B.A.)
 • Management (M.B.A.)
 • Marketing (M.S.)
 • Medical Physics (M.S.)
 • Public Relations (M.A.)
 • Psychology, Industrial/Organizational (M.A.)
Pjesëmarrës të ngjashëm:

Regjistrohuni për të marrë njoftime në të ardhmen

>