.st0{fill:#FFFFFF;}

Colorado State University 

Nga  admin

Rreth Universitetit:

Colorado State University eshte themeluar me 1870 dhe eshte nje nga universitetet me te mira publike ne ShBA per kerkimet shkencore. I vendosur në ultësirat e Maleve të bukura Rocky në Fort Collins, Kolorado, kampusi I CSU ndodhet vetëm një orë larg nga Denver, një nga 25 qytetet më të mëdha në SH.B.A. dhe kryeqendra teknologjike e disa korporatave ndërkombëtare.

Në CSU, studentët kanë mundësinë të krijojnë një rrugë akademike vërtet unike qe u mundeson arritjen e ambicieve te tyre . Ne te studiojne rreth 33,877 studente, ku 2000 jane studente nderkombetare nga 112 kombesi te ndryshme . Universiteti eshte I mirenjohur për Walter Scott, Jr. College of Engineering dhe College of Business. Studentët mund të zgjedhin nga më shumë se 75 programe bachelor dhe 80 programe master. Përveç sigurimit të një edukimi cilesor, CSU beson në parimet e komunitetit: përfshirjen, integritetin, respektin, shërbimin dhe drejtësinë sociale.

Colorado State University rendited ne top 280 universitetet me te mira ne SHBA (US News World Rankings 2021) dhe nder 430 universitetet me te mira ne bote (QS World University Rankings 2022)

Vendodhja: Fort Collins, Colorado

Akomodimi: Universiteti ofron akomodim ne kampus per studentet e vete

Bursa:  Univesiteti ofron bursa merite deri ne 10000 $/vit .

Programe Bachelor:

 • Biochemistry (B.S.)
 • Biology (B.S.)
 • Biomedical Sciences (B.S.)
 • Business Admin/Management and Innovation (B.S.)
 • Business Administration (B.S.)
 • Business Administration/Accounting (B.S.)
 • Business Administration/Information Systems (B.S.)
 • Business Administration/Marketing (B.S.)
 • Chemistry (B.S.)
 • Computer Science (B.S.)
 • Economics (B.A.)
 • Engineering Science (B.S.)
 • Engineering/Civil Engineering (B.S.)
 • Engineering/Electrical Engineering (B.S.)
 • Engineering/Mechanical Engineering (B.S.)
 • Neuroscience (B.S.)
Pjesëmarrës të ngjashëm:

Regjistrohuni për të marrë njoftime në të ardhmen

>