.st0{fill:#FFFFFF;}

Oregon State University 

Nga  admin

Oregon State University eshte nje institucion kerkimor intensiv qe u ofron studenteve mundesi studimi ne fushen e biznesit , inxhinieri dhe shkenca mjedisore. Universiteit eshte nje nga institucionet publike ne SHBA I vleresiar me Carnegie Foundation’s Tier 1që tregon nivelin më të lartë të aktivitetit kërkimor nga Carnegie Classification per institucionet e arsimit te larte. Oregon State University renditet nder 40 institicionet me te mira kerkimore sipas Best College Reviews 2021. Kampusi kryesor i OSU-së është në Corvallis, Oregon, dhe është vlerësuar si kampusi më i në SHBA nga ADT News and Resources 2018. OSU mirëpret rreth 3,500 studentë ndërkombëtarë në kampus çdo vit.

Vendodhja : Corvallis, Oregon

Akomodimi : Universiteti ofron akomodim ne kampus per studentet e vete

Bursa : Ofron bursa merite deri ne $3000

Programet Bachelor:

 • Biological Data Sciences (B.S.)
 • Business (B.A.)
 • Computer Science (B.S.)
 • Electrical and Computer Engineering (B.S.)
 • Industrial Engineering (B.S.)
 • Psychology (B.S.)

Programet Master:

 • Accountancy (MAC.)
 • Applied Economics (M.S.)
 • Biochemistry and Biophysics (M.S.)
 • Bioengineering (M.S.)
 • Biological and Ecological Engineering (M.S.)
 • Business (MSB)
 • Business Administration (MBA)
 • Chemistry (M.S.)
 • Civil Engineering(M.S.)
 • Computer Science (M.S.)
 • Data Analytics (M.S.)
 • Electrical and Computer Engineering (M.S.)
 • Industrial Engineering (MEng.)
 • Mechanical Engineering (Meng.)
 • Microbiology (M.S.)
 • Molecular and Cellular Biology (M.S.)
 • Psychology (M.S.)
 • Robotics (M.S.)
Pjesëmarrës të ngjashëm:

Regjistrohuni për të marrë njoftime në të ardhmen

>