.st0{fill:#FFFFFF;}

Long Island University Brooklyn 

Nga  admin

Long Island University eshte nje universitet privat me dy kampuse kryesore LIU Post dhe LIU Brooklyn ne New York. Universiteti eshte themeluar me 1926. Aktualisht ne te studiojne rreth 8500 studente, ku 700 jane studente nderkombetare. Universiteti ofron mbi 500 programe te ndryshme studimi. Programet bachelor kane nje kurrikul te gjere qe perfshin 8 vende ne 5 kontinente per 8 semestra, e cila i pergatit studentet per te qene lider global në biznes, politikë, ndihmë humanitare, sipërmarrje sociale, zhvillim ekonomik. Long Island renditet ne top 300 universitetet me te mira ne SHBA sipas US News US Rankings 2022.

Vendodhja : Brooklyn , Brookville, New York

Akomodimi : Universiteti ofron akomodim ne kampus per studentet e vete

Bursa: Universiteti ofron bursa ne baze te rezultateve akademike dhe nevojave fianciare te studenteve.

Programet Bachelor :

 • Accounting (B.S.)
 • Artificial Intelligence (B.S.)
 • Biochemistry (B.S.)
 • Biology (B.S.)
 • Biomedical Sciences/Clinical Laboratory Sciences (B.S.)
 • Business Administration (B.B.A.)
 • Business Administration (B.S.)
 • Business Administration/Finance (B.S.)
 • Business Administration/International Business (B.S.)
 • Business Administration/Management (B.S.)
 • Chemistry (B.S.)
 • Communications (B.S.)
 • Entrepreneurship (B.S.)
 • Fashion Merchandising (B.S.)
 • Film (B.F.A.)
 • Finance (B.S.)
 • Forensic Science (B.S.)
 • Health Sciences (B.S.)
 • Journalism (B.A.)
 • Marketing (B.S.)
 • Political Science (B.A.)
 • Psychology (B.S.)
 • Computer Science (B.S.)
 • Criminal Justice (B.S.)
 • Economics (B.S.)

Programet Master :

 • Accounting (M.S.)
 • Artificial Intelligence (M.S.)
 • Biomedical Science (M.S.)
 • Business Administration (M.B.A.)
 • Business Administration/Entrepreneurship (M.B.A.)
 • Business Administration/Finance (M.B.A.)
 • Business Administration/International Business (M.B.A.)
 • Creative Writing (M.F.A.)
 • Criminal Justice (M.S.)
 • Mental Health Counseling (M.S.)
 • Nutrition (M.S.)
 • Pharmaceutics/Cosmetic Science (M.S.)
 • Psychology (M.A.)
 • Business Administration/Management Information Systems (M.B.A.)
Pjesëmarrës të ngjashëm:

Regjistrohuni për të marrë njoftime në të ardhmen

>