.st0{fill:#FFFFFF;}

Suffolk University 

Nga  admin

Rreth Universitetit:

Universiteti i Suffolk eshte themeluar me 1906, si nje univerisitet privat I cili kultivon nje një edukim të personalizuar studentor. Kampusi I universitetit ndodhet ne Boston, Massachusetts, I cili njhet si qyteti me I mire studentor ne SHBA, nga QS World Universities Rankings 2022 dhe dhe qyteti nr. 1 ne fushen e biznesit në SHBA, nga US News & World Report 2021. Suffolk renditet në vendin 38 për shkollat ​​me me  vlerë ne SHBA dhe ne vend te 34  si nje nga universitetet më të mira rajonale në Regional North US, sipas US News & World Report 2022.Me programet më të vlerësuara në fushën e inxhinierisë, biznesit dhe ligjit, Suffolk është një universitet lider në ofrimin e një numri të madh programesh studimi. Vendndodhja e universitetit u jep mundësinë studentëve që kërkojnë internship dhe punësim pasuniversitar me institucione administrative, biznesi, ligjore, mjekësore dhe organizatat jofitimprurëse të Bostonit.

Rreth 1037 studentë ndërkombëtarë nga mbi 100 vende te ndyshme te bote studiojne aktualisht ne Suffolk. Universiteti ke përqindjen më të madhe të studentëve ndërkombëtarë midis universiteteve rajonale në rajonin verior të SHBA-së, sipas US News & World Report 2020.

Akomodim: Universiteti ofron akomodim në kampus për studentët.  

Vendodhja: Boston, USA

Bursa: Universiteti ofron bursa merite për studentët me rezultate shumë të mira akademike të cilët rregjistrohen në programet bachelor, duke filluar nga $4,000 deri në $18,500

Për studentët që aplikojnë në programet master, universiteti ofron bursa merite duke filluar nga $3,000 deri ne $20,000.

Programet Bachelor dhe Master  :

 • Accounting
 • Advertising and Public Relations
 • Business
 • Clinical Psychology
 • Computer Science
 • Entrepreneurship
 • Finance
 • Information Systems
 • Law
 • Marketing
 • Political Science
 • Psychology
 • Public Affairs
 • Government
Pjesëmarrës të ngjashëm:

Regjistrohuni për të marrë njoftime në të ardhmen

>