.st0{fill:#FFFFFF;}

INTO Partnerships University 

Nga  admin

INTO Partnerships University është një organizatë e pavarur e fokusuar në zgjerimin e mundësive të arsimit të lartë për studentët në mbarë botën. INTO shërben si urë lidhëse midis studentëve që kërkojnë mundësi të arsimit të lartë dhe universiteteve.  Çdo vit ata ndihmojmë pothuajse 14,000 studentë nga 120 vende  te ndryshme në botë , për të realizuar ëndrrën e tyre për të studiuar jashtë shtetit. Përmes partneriteteve me universitetet elitare, INTO zgjeron mundësitë për arsimin e lartë, duke siguruar sukses dhe duke transformuar jetën e studentëve. INTO operon në partneritet të përbashkët me 23 universitete, 12 prej të cilave janë në SHBA dhe pjesa tjeter ne Britanine e Madhe.

Universitetet qe INTO perfaqeson:

UK:

 • University of Stirling
 • Manchester Metropolitan University
 • INTO Gloucestershire
 • INTO University of East Anglia;
 • INTO University of Exeter;
 • INTO Newcastle University
 • INTO Newcastle University London
 • INTO Scotland at Glasgow Caledonian University;
 • INTO Manchester
 • INTO City University London
 • INTO Queen’s University Belfast
 • INTO London World Education Center

US:

 • Drew University/ Madison NJ
 • INTO Hofstra University New York
 • INTO Oregon State University
 • INTO University of South Florida
 • INTO Colorado State University
 • INTO Marshall University
 • INTO George Mason University
 • INTO Saint Louis University
 • INTO Washington State University
 • INTO Illinois State University
 • INTO Suffolk University Boston
 • INTO The University of Alabama at Birmingham
Pjesëmarrës të ngjashëm:

Regjistrohuni për të marrë njoftime në të ardhmen

>