.st0{fill:#FFFFFF;}

INTO London 

Nga  admin

INTO London eshte themeluar në vitin 2013, në qendren boterore te edukimit, në Londër dhe ofron programe pergatitore per studime universitare,  të dizajnuara sipas nevojave individuale të studentëve, duke ofruar rezultate te larta te cilat I garantojne studenteve pranim ne universitete te ndryshme ne Mbreterine e Bashkuar .

INTO London bashkepunon me mbi 100 universitete ne Mbreterine e Bashkuar. Qendra ka staf te specializuar dhe me ekperience ne pergatijen e studenteve nderkombetare . Studentet qe kane perfunduar me sukses vitin pergatitor ne INTO London, jane pranuar me sukses ne disa prej universiteteve me reputacion te larte Russel Group Universities.

INTO London ndodhet shum prane zones fianciare te Londres , duke I dhene studenteve nje experience unike dhe dinamike te te mesuarit.

Vendodhja: Londer

Akomodimi: Stafi i institucionit ndihmon studentet ne gjetjen e akomiodimit ne rezidenca te ndryshme studentore sipas njevojave te studenteve.

Bursa: Ofron bursa te ndryshme ne baze te rezultateve akademike.

INTO London Programs:

  • International Foundation programs ne Art and Design; Business, Management and Law; Science and Engineering; Social Science and Media
  • International Year One in Business
  • Pre-Masters ne Business Administration
  • Academic English me IELTS Preparation
Pjesëmarrës të ngjashëm:

Regjistrohuni për të marrë njoftime në të ardhmen

>