.st0{fill:#FFFFFF;}

INedu International Education Fair 2023 

 September 21, 2023

By  admin

Panairi Ndërkombëtar i Studimeve Jashtë Vendit vjen në edicionin e tij të dytë në datën 6 Tetor, ora 11:00 - 18:00 në ambjentet e MAK Albania Hotel, në Tiranë.

14
Dite
:
 
19
Ore
:
 
05
Minuta
:
 
48
Sekonda

Panairi u zhvilluar!

Panairet arsimore, me përfaqësues nga universitetet dhe institucione të tjera arsimore, gjithmonë kanë luajtur një rol vendimtar në formimin e rrugëve akademike për studentët në mbarë botën. Këto evente shërbejnë si platforma të paçmueshme, duke lehtësuar ndërveprimet e drejtpërdrejta midis nxënësve dhe institucioneve që mund t'i ndihmojnë ata të arrijnë qëllimet e tyre akademike.

Me origjinë nga mesi i shekullit të 20-të, panairet e studimeve fillimisht ishin evente lokale, kryesisht të ndjekura nga institucionet vendase. Megjithatë, me avancimin e teknologjive të transportit dhe komunikimit, u rrit dhe shtrirja e tyre në mbarë botën. Nga fundi i shekullit të 20-të, u shfaqën panairet ndërkombëtare të studimeve, duke u ofruar studentëve akses në një gamë edhe më të gjerë mundësish ne fushën e arsimit global.

Panairet e Studimeve kanë një rëndësi të vecantë, pasi u japin nxënësve informacionet e duhura për institucionet arsimore në mbarë botën. Ato ofrojnë mundësi të barabarta ku studentët, pamvarësisht nga prejardhja ose rrethanat e tyre, mund të eksplorojnë një gamë të gjerë opsionesh arsimore. Këto panaire u lejojnë përfaqësuesve të japin ofertat unike të institucioneve që përfaqësojnë dhe të lidhen me studentë të ardhshëm të cilët mund të mos e kishin konsideruar më pare të aplikonin. Për studentët, është një mundësi ideale për të marr informacion, për të kërkuar këshillim profesional dhe për të përcaktuar hapat e duhura drejt një karriere të suksesshme. Kështu, panairet arsimore qëndrojnë si ngjarje vendimtare, duke nxitur një urë lidhëse midis nxënësve të etur dhe institucioneve që mund t'i ndihmojnë ata të arrijnë aspiratat e tyre akademike.

Duke marr parasysh dëshirën e nxënësve Shqiptar për tu informuar rreth studimeve Universitare, INedu Consultancy do të organizoje sërish këtë vit panairin ndërkombëtar të studimeve.

Të gjithë nxënësit që janë të interesuar për studime jashtë vendit kanë një mundësi të mirë për tu njohur me disa prej institucioneve arsimore elitare në mbarë botën.

INedu Fair (International Education Fair 2023 - Second Edition), panairi i vetëm i dedikuar tërësisht studimeve universitare, hap dyert e edicitionit të tij të dytë më datë 6 Tetor pranë ambjenteve të MAK Albania Hotel në Tiranë.

Të pranishëm në këtë event do të jenë përfaqësues të rreth 40 universiteteve nga Europa, SHBA, Mbretëria e Bashkuar dhe Kanada.

Prindër, nxënës të shkollave të mesme dhe studentë të programeve bachelor ose master do të kenë mundësi për të zhvilluar takime individuale me përfaqësuesit e institucioneve arsimore elitare të cilët do ti përgjigjen të gjitha pyetjeve rreth studimeve jashtë vendit, kriteret e pranimit, dokumentat që duhet të përgatisni për një aplikim të suksesshëm dhe mundësitë për bursa.

Pjesëmarrja në panair është FALAS!

Ju mirëpresim!

Keni ende pyetje, kontaktoni në:

Email: ortensa.lame@inedu.al / alba.cobani@inedu.al

Tel: +355 69 70 70 318 / +355 69 70 70 289

Postime te ngjashme:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Regjistrohuni për të marrë njoftime në të ardhmen

>