.st0{fill:#FFFFFF;}

Panairi Ndërkombëtar i Studimeve Jashtë Vendit – INedu Fair 2023 

 September 14, 2023

By  admin

A jeni një student që ëndërroni të zgjeroni horizontet tuaja, të fitoni një arsim të klasit botëror dhe të përjetoni jetën studentore në një vend tjetër? INedu Consultancy njofton panairin ndërkombëtar të ardhshëm për studimet jashtë vendit – 6 Tetor 2023, MAK Hotel Tirana.
14
Dite
:
 
18
Ore
:
 
28
Minuta
:
 
17
Sekonda

Panairi u zhvilluar!


Pse duhet të merrni pjesë në INedu Fair - International Education Fair?

INedu Fair është më shumë se thjesht një event; është një urë drejt një karrierë të sukseshme.

Gjatë këtij eventi ju do te keni mundësi të:

1. Takoni direkt përfaqësuesit e universiteteve më të mira në mbarë botën

Një nga avantazhet kryesore e të marrit pjesë në panair është mundësia juaj për të biseduar drejtëpërdrejtë me përfaqësues të disa prej universiteteve më prestigjioze në botë. Nëse aspironi të studioni në Shtetet e Bashkuara, Mbretërinë e Bashkuar, Kanada, ose Europë, do të takoni përfaqësues të gatshëm për të ofruar informacione të vlefshme për institucionet dhe programet e tyre.

2. Eksploroni përfitimet e studimeve jashtë vendit

Të studiuarit jashtë vendit është një përvojë transformuese që shkon përtej anës akademike. Kjo ju lejon të njiheni me kultura të reja, të fitoni një perspektivë globale dhe të zhvilloni një rrjet ndërkombëtar kontaktesh. Panairi do ju informojë mbi përfitimet e panumërta të studimit jashtë vendit dhe do t'ju ndihmojë të kuptoni se si mund të formoni të ardhmen tuaj.

3. Konsultoheni drejtpërdrejt

Procesi i aplikimeve në universitete, aplikimit për bursa dhe aplikimit për vizë studentore, shpesh mund te duket si një proces I veshtirë për tu kuptuar dhe realizuar. Gjatë INedu Fair, do të keni mundësinë të këshilloheni nga konsulentët tanë me përvoje disa-vjeçare, të cilët mund të ofrojnë udhëzime të personalizuara dhe t'u përgjigjen të gjitha pyetjeve tuaja. Nga zgjedhja e universitetit të duhur deri tek përgatitja e një aplikimi të suksesshem, hap pas hapi, INedu Consultancy do të jetë suporti juaj.

4. Merrni përgjigje rreth pyetjeve tuaja

Konsulentët tanë dhe përfaqësuesit e universiteteve janë të gatshëm për të adresuar çdo pyetje që mund të keni. Nëse jeni kurioz për programet akademike, ndihmën financiare ose jetesën në kampus, ekspertët tanë të arsimit do t’ju japin informacion të plotë për t'u siguruar që ju të merrni vendimet e duhura për të ardhmen tuaj.

Rreth INedu Consultancy

INedu Consultancy organizon cdo vit panairin ndërkombëtar të studimeve jashtë vendit. Me një përvojë disavjeçare në fushën e konsulencës arsimore, ne kemi krijuar partneritete me universitetet më të mira nga e gjithë bota. Misioni ynë është t'u ofrojmë studentëve shqiptarë këshilla, informacione dhe asistencë gjatë gjithë procesit të aplikimit në universitet.

INedu Fair është mundësia juaj më e mire për të eksploruar opsionet e studimeve jashtë vendit. Pamvarësisht nëse aspironi të studioni biznes, inxhinieri, arte apo ndonjë fushë tjetër, panairi do t'ju pajisë me njohuritë dhe burimet e nevojshme për të nisur këtë udhëtim emocionues. Bashkohuni me ne në datën 6 Tetor 2023, dhe bëni hapin e parë drejt një të ardhme të sukseshme. Ëndrrat tuaja janë të arritshme dhe ne jemi këtu për t'i bërë ato realitet.

Çfarë ofron INedu Consultancy për studentët Shqiptarë:

  • Informacion në lidhje me programet e studimit të ofruara nga institucione arsimore të huaja.
  • Udhëzim në zgjedhjen e programit më të përshtatshëm të studimit duke marrë parasysh profilin e studentit.
  • Përgatitje profesionale e dosjes së aplikimit me dokumentat e nevojshme(CV, Letra Rekomandimi, Ese, etj).
  • Informacion mbi mundësitë e bursave për studentët ndërkombëtarë.

Ju presim në datën 6 Tetor, 11:00 – 18:00 pranë MAK Hotel Tirana!

Postime te ngjashme:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Regjistrohuni për të marrë njoftime në të ardhmen

>