.st0{fill:#FFFFFF;}

Nxitoni të regjistroheni, Panairi është hapur! 

 July 29, 2022

By  admin

Të dashur studentë dhe familjarë,

Ju njoftojmë se është hapur regjistrimi për Panaritin e parë arsimor ndërkombëtar nga INedu Consultancy, ndaj nxitoni të regjistroheni.

Si ekip organizativ, jemi mjaft të inkurajuar që keni zgjedhur të bëheni pjesë e Panairit tonë.

Panairi do të zhvillohet me datë 8 tetor 2022, pranë ambienteve te Hotel Xheko Imperial në Tiranë (pranë Gardës së Republikës).

Për çdo pyetje apo paqartësi, mos nguroni të na kontaktoni direkt.

Ju mirëpresim!

Postime te ngjashme:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Regjistrohuni për të marrë njoftime në të ardhmen

>