.st0{fill:#FFFFFF;}

Arizona State University 

Nga  admin

Rreth programit:

Arizona State University (ASU) është një universitet i njohur kërkimor publik në Tempe, Arizona. Me një gamë të gjerë programesh universitare dhe pasuniversitare që përfshijnë disiplina të ndryshme, ASU ofron një përvojë arsimore transformuese duke theksuar inovacionin, sipërmarrjen dhe angazhimin e komunitetit. Programet e ASU pajisin studentët me aftësitë dhe njohuritë e nevojshme për karriera të suksesshme. Universiteti njihet për kontributet e tij kërkimore dhe përkushtimin ndaj qëndrueshmërisë, inxhinierisë, shkencave biomjekësore dhe shkencave sociale. Mjedisi gjithëpërfshirës i nxit kreativitetin, zgjidhjen e problemeve dhe përpjekjet sipërmarrëse. Ai përgatit studentët të shkëlqejnë në një peizazh dinamik global, duke patur një impakt pozitiv në fushat dhe komunitetet e tyre të zgjedhura.

Vendodhja: Tempe, Arizona, ShBA

Akomodimi: Universiti ofron një sërë opsionesh strehimi në kampus, duke ofruar mjedise jetese të rehatshme dhe të përshtatshme për studentët. Sallat e banimit të universitetit dhe akomodimet në stilin e apartamenteve nxisin një komunitet të gjallë, duke ofruar pajisje dhe shërbime mbështetëse që përmirësojnë përvojën e studentëve dhe promovojnë suksesin akademik.

Bursa: Arizona State University ofron një shumëllojshmëri bursash për të mbështetur studentët në udhëtimin e tyre akademik. Këto bursa njohin arritjet akademike, potencialin e lidershipit dhe talentet e ndryshme, duke ofruar ndihmë financiare për studentët e merituar.

Programet kryesore:

Programet Bachelor:

 • Accounting
 • Biology
 • Business Administration
 • Computer Science
 • Criminology and Criminal Justice
 • Economics
 • Engineering (various disciplines)
 • Film and Media Production
 • Graphic Information Technology
 • Health Sciences
 • Journalism and Mass Communication
 • Marketing
 • Political Science
 • Psychology
 • Programet Master:
 • Master of Business Administration (MBA)
 • Master of Science in Computer Science
 • Master of Education
 • Master of Public Administration (MPA)
 • Master of Engineering (various disciplines)
 • Master of Fine Arts (MFA)
 • Master of Public Health (MPH)
 • Master of Social Work (MSW)
 • Master of Science in Sustainability
 • Master of Arts in Communication Studies
 • Master of Science in Data Analytics
 • Master of Science in Psychology
 • Master of Urban and Environmental Planning
 • Master of Laws (LLM)
 • Pjesëmarrës të ngjashëm:

  Regjistrohuni për të marrë njoftime në të ardhmen

  >