.st0{fill:#FFFFFF;}

London Metropolitan University 

Nga  admin

Rreth Universitetit:

Historia e gjatë dhe e pasur e London Metropolitan University fillon në vitin 1848. London Met ndodhet pikërisht në zemër të Londrës, një nga kryeqytetet më emocionuese dhe të larmishme në botë. Universiteti fokusohet në ofrimin e mësimdhënies të orientuar drejt karrierës. Sipas sondazhit Destination Leavers nga Higher Education 2017 rreth 97% e studentëve nga London Met ishin punësuar brenda 6 muajve nga diplomimi I tyre. Programet e intershipeve, përvoja në industri dhe mundësitë e punësimit gjatë kohës së studimit janë çelësi i suksesit të London Met. Disa nga arsyet e tjera përse studentët zgjedhin London Met janë facilitetet që u mundëson, të cilat përfshijne: Newsroom dhe TV studio, Art dhe Design Workshops si edhe laboratoret në fushën e shkencave kompjuterike ose design. London Metropolitan University ka 5 fakultete në të cilat zhvillohen programe bachelor dhe master. Ato përbëhen nga fakulteti i Arkitektures dhe Design, fakulteti i Business dhe Law, fakulteti i Computing dhe Digital Media, fakulteti i Shkencave Natyrore, fakulteti i Shkencave Sociale. Gjatë vitit 2019-2020 në universitet studionin mbi 9000 studentë me mbi 120 nacionalitete të ndryshme.

Akomodimi: Universiteti ka partneritet me rezidenca të ndryshme studentore. Stafi I universitetit ndihmon studentët të përzgjedhin akomodimin e duhur në bazë të preferencave të tyre.

Bursa: Universiteti ofron bursa në bazë merite deri ne 30 % te tarifes se shkollimit.

Vendodhja: Londër

Programet Kryesore:

Programe Bachelor:

 • Business Management (including foundation year) BA (Hons)
 • Business Management BA (Hons)
 • Health and Social Care (including foundation year) BSc (Hons)
 • Health and Social Care BSc (Hons)
 • Accounting and Finance – BA (Hons)
 • Banking and Finance – BSc (Hons)
 • Chemistry – BSc (Hons)
 • Data Science – BSc (Hons)
 • Early Childhood Studies – BA (Hons)
 • Fashion – BA (Hons)
 • Games Animation, Modelling and Effects – BSc (Hons)
 • Health and Social Care – BSc (Hons)
 • Illustration and Animation – BA (Hons)
 • Journalism – BA (Hons)
 • LLB Law – (Hons)
 • Marketing – BA (Hons)
 • Natural Sciences (Biology) – BSc (Hons)
 • Pharmaceutical Science – BSc (Hons)
 • Social Work – BSc (Hons)
 • Textiles – BA (Hons)
 • Youth Studies – BSc (Hons)
 • Programe Master:

 • Airline and Airport Corporate Management – MSc
 • Biomedical Science – MSc
 • Cancer Pharmacology – MSc
 • Data Analytics – MSc
 • Education – MA
 • Fashion Marketing and Management – MA
 • Health and Social Care Management and Policy – MSc
 • Interior Design – MA
 • Learning and Teaching in Higher Education – MA
 • The Guildhall Master of Business Administration – MBA
 • Organised Crime and Global Security – MA
 • Robotics with Artificial Intelligence – MSc
 • Social Work – MSc
 • Technology Entrepreneurship – MSc
 • Visual Communication: Graphic Design – MA
 • Pjesëmarrës të ngjashëm:

  Regjistrohuni për të marrë njoftime në të ardhmen

  >