.st0{fill:#FFFFFF;}

Northumbria University 

Nga  admin

Rreth Universitetit:

Northumbria eshte nje institucion me reputacion global ne ofrimin cilesor te arsimit te larte, duke kombinuar programe ne fushen e biznesit, kerkimore dhe ato profesionale. Ai eshte themeluar ne 1880. Kampusi I universiteti ndodhet ne qender te qytetit te Newcastle, I cili eshte vleresuar si nje nga qytetet me te mira studentore ne UK. Universiteti ka edhe kampus ne Londer, I cili eshte I fokusuar kryesisht ne ofrimin e programeve bachelor dhe master ne biznes, informatikë, IT dhe menaxhim projektesh. Shkolla e biznesit është atraksioni kryesor pasi është një shkollë biznesi me akreditim të dyfishtë të AACSB. Universiteti kombinon ekspertizën akademike me praktiken, duke ju ofruar mundësitë studenteve te pergatiten per karrieren. Northumbria bashkepunon me kompani prestigjioze ne UK si Nike, IBM, Nissan, Procter & Gamble, BBC NHS.

Northumbria renditet ne top 10 universitetet ne UK per punesimin e te diplomuarve, 9 nga 10 studentet punesohen brenda 6 muajve nga momenti I diplomimit. Ne 2014 universiteti eshte renditur ne vend te 21 nga 111 universitete nga Times Higher Education Student Satisfaction Survey. Universiteti gjithashtu renditet i 4 ne UK per Graduate Business Start Ups.

Akomodimi: Universiteti ofron akomodim te garantuar per studentet e vete. Studentet akomodohen ne rezidencat studentore ose mund te zgjedhin edhe akomodim privat nese preferojne kete opsion. Stafi I universitetit I ndihmon studentet per te rezervuar akomodimin e tyre.

Vendodhja: Newcastle, Londer.

Bursa: Universiteti ofron burse deri ne 40 % te tarifes se shkollimit.

Programet kryesore:

Programet Bachelor:

 • International Year One – Business
 • International Foundation Programme – Applied Science
 • International Foundation Programme – Art, Design and Media
 • International Foundation Programme – Business and Law
 • International Foundation Programme – Computing
 • International Foundation Programme – Engineering
 • International Foundation Programme – Humanities and Social Science
 • Programet Master:

 • MSc Cyber Security
 • MSc Cyber Security Technology
 • MA Luxury Brand Management
 • MA Luxury Brand Management with Advanced Practice
 • MSc Business with Entrepreneurship
 • MSc Business with Financial Management
 • MSc Business with Human Resource Management
 • MSc Artificial Intelligence Technology
 • MSc Big Data and Data Science Technology
 • MSc Cyber Security
 • MSc International Project Management
 • Pjesëmarrës të ngjashëm:

  Regjistrohuni për të marrë njoftime në të ardhmen

  >