.st0{fill:#FFFFFF;}

Ulster University London 

Nga  admin

Rreth Universitetit:

Ulster University është një universitet publik në Mbretërine e Bashkuar, I themeluar më 1845. Universiteti ka dy kampuse në Birmingham dhe ofron programe bachelor dhe master në fushën e biznesit dhe shkencave kompjuterike në partneritet me QA Higher Education. Aktualisht në universitet studiojnë me mbi 2,000 studentë nga mbi 80 vende të ndryshme të botës. Universiteti ka një reputacion të shkëlqyer për kërkimin shkencor, për ofrimin e mësimdhënies të bazuar në praktikë dhe të akredituara nga organizata profesionale. Universiteti synon të krijojë mundësi sa më të mira për studentët e vet. Mbi 94% e të diplomuarve në Ulster janë të punësuar brenda 6 muajve nga momeni i diplomimit. Ulster University renditet ndër 150 universitetet e reja më të mira në botë (Times Higher Education 2017).

Vendodhja: Londer, Birmingham

Akomodimi: Universiteti ka partneritet me rezidenca të ndryshme studentore në Londër dhe Birmigham. Stafi I universiteti I ndihmon studenët të rezervojnë akomodimin sipas nevojave të tyre.

Bursa: Ofron bursa në bazë merite deri ne 30 % te tarifes se shkollimit.

Programet Kryesore:

Programe Bachelor:

 • BSc Hons Accounting with Management
 • BSc Hons Computing Systems
 • BSc Hons Computing Systems (with Diploma in Professional Practice)
 • Programe Master:

 • MSc International Business
 • MSc International Business with Data Analytics
 • MSc International Business with Human Resource Management
 • MSc Strategic Accounting
 • MSc Marketing
 • Pjesëmarrës të ngjashëm:

  Regjistrohuni për të marrë njoftime në të ardhmen

  >