.st0{fill:#FFFFFF;}

Pace University 

Nga  admin

Rreth Institucionit:

QA eshte nje nga organizatat me te medha ne ofrimin e trajnimeve ne Mbreterine e Bashkuar. Vitet e fundit si QA eshte bere pjese ne ofrinim e arsimit te larte duke bashkepunuar me disa nga universitetet me te mira ne Britanine e Madhe. Qendra ndihmon studentet per tu pergatitur dhe pranuar ne programet bachelor dhe master ne universitetet: Middlesex University, Northumbria University, Ulster University, University of Roehampton, Solent University, London Metropolitan University. Me pervojen e saj ne fushen e trajnimeve, QA kombinon metodologjine praktike dhe ekperience ne fushen e bisnesit te stafit akadmeik, me mesimdhenien akademike qe ofrojne universitetet me te cilat ajo bashkepunon. Te gjitha programet e studimit te ofruara nga QA jane te akredituara nga universitetet partnere. Kampuset ndodhen pothuajse ne qender te qyteteve, perfshire edhe kampusin ne Londer. QA ofron nje numer te madh programesh studimi ne bashkepunim me universitetet partnere duke perfshire fushat si: Kontabilitet, Biznes, Shkenca kompjuterike, Cyber Security, Digital Marketing, Project Management, Web Development etj.

Vendodhja: Londer, Birmingham, Manchester, Newcastle, Southampton

Akomodimi: Staf i QA ofron support per studentet per te gjetur akomodimin e pershtatshem per ta ne te gjitha kampuset.

Bursa: QA ofron bursa merite per studentet e vete deri ne 30 % te tarifes se shkollimit.

Programet:

  • Pre-sessional English
  • Foundation programs
  • International Year One
  • Undergraduate degrees
  • Undergraduate top-up degrees
  • Pre-Masters programs
  • Postgraduate degrees
Pjesëmarrës të ngjashëm:

Regjistrohuni për të marrë njoftime në të ardhmen

>