.st0{fill:#FFFFFF;}

University of Westminster 

Nga  admin

Rreth Universitetit:

Universiteti i Westminster është një nga universitet publike britanike, i fokusuar në kërkimet shkecore, me kampuse në Londër. I themeluar në 1838 si Institucioni Politeknik Mbretëror, universiteti është një nga institucionet më të vjetra të arsimit të lartë, si edhe instiucioni i parë politeknik në Mbretërinë e Bashkuar. Universiteti i Westminster ka katër kampuse: tre në qendër te Londrës dhe një në zonën veriperëndimore të Londrës. Aktualisht në të studiojnë më shumë se 19,000 studentë nga 169 kombësi të ndryshme në programet universitare, pasuniversitare dhe profesionale. Me një traditë 180-vjeçare, universiteti është lider në fushën e kërkimeve shkencore, veçanërisht në politikë, media, art dhe design, arkitekturë dhe shkenca mjekësore. Sidoqoftë, Universiteti nuk është i famshëm vetëm për programet e tij që mbulojnë një gamë të gjerë temash dhe standarde të larta akademike. Një tipar dallues është Shkolla e Arkitekturës, një nga më të mirat në Mbretërinë e Bashkuar, me akreditime të shumta.

Akomodimi: Universiteti ofron akomodim në kampus për studentët e vetë.

Bursa: Universiteti ofron bursa deri ne £2000 Të gjitha bursat në bazë të rezultateve akademike të studentëve.

Programet Bachelor dhe Master:
 • Accounting, Finance and Economics
 • Architecture and Interiors
 • Art and Design
 • Biomedical Sciences
 • Biosciences
 • Business and Management
 • Business Information Systems
 • Computer and Network Engineering
 • Computer Science and Software Engineering
 • Criminology
 • Electronic Engineering
 • Human Resource Management
 • Journalism and Mass Communication
 • Languages
 • Law
 • Linguistics
 • Marketing
 • Multimedia and Games Computing
 • Music
 • Nutrition
 • Photography
 • Planning, Housing and Urban Design
 • Politics and International Relations
 • Property and Construction
 • Psychology
 • Sociology
 • Television, Film and Moving Image
 • Tourism and Events
 • Pjesëmarrës të ngjashëm:

  Regjistrohuni për të marrë njoftime në të ardhmen

  >