.st0{fill:#FFFFFF;}

Simmons University 

Nga  Elvis

Rreth universitetit:

Universiteti Simmons është një universitet privat vetëm për vajza në Boston, i njohur për programet e tij rigoroze akademike dhe përkushtimin për fuqizimin e grave përmes edukimit dhe zhvillimit të lidershipit. Duke ofruar programe të ndryshme universitare dhe pasuniversitare në fusha të ndryshme si në arte dhe shkenca, biznes, komunikim, arsim, shkenca shëndetësore, shkenca informacioni, dhe punë sociale, Simmons përgatit studentët për karriera të suksesshme dhe kontribute domethënëse në fushat e tyre. Me një mjedis mbështetës dhe gjithëpërfshirës, me theks në të mësuarit eksperimental dhe mentorim të fakultetit, Universiteti Simmons nxit përsosmërinë akademike dhe përgjegjësinë sociale.

Vendodhja: Boston, Massachusetts, ShBA

Akomodimi: Universiteti ofron mundësi të rehatshme dhe të përshtatshme strehimi në kampus për studentët, duke nxitur një komunitet të gjallë dhe gjithëpërfshirës që rrit përvojën e përgjithshme të studentëve. Sallat e banimit ofrojnë pajisje moderne, staf mbështetës dhe një mjedis të sigurt jetese, duke krijuar një atmosferë të favorshme për suksesin akademik dhe rritjen personale.

Bursa: Simmons University ofron një sërë bursash dhe mundësish ndihme financiare për të mbështetur studentët në udhëtimin e tyre akademik. Këto bursa njohin arritjet akademike, potencialin drejtues dhe talentet e ndryshme, duke ofruar ndihmë financiare për studentët.

Programet kryesore:

Programet Bachelor:

 • Biology
 • Business Administration
 • Communications
 • Computer Science and Informatics
 • English
 • Gender and Cultural Studies
 • Health Studies
 • Nursing
 • Nutrition and Dietetics
 • Psychology
 • Public Health
 • Social Work
 • Sociology
 • Women’s and Gender Studies
 • Programet Master:

 • Master of Business Administration (MBA)
 • Master of Arts in Communication
 • Master of Science in Library and Information Science (MSLIS)
 • Master of Science in Nursing (MSN)
 • Master of Public Health (MPH)
 • Master of Social Work (MSW)
 • Master of Science in Nutrition and Health Promotion
 • Master of Arts in Gender and Cultural Studies
 • Master of Arts in English
 • Master of Science in Health Professions Education
 • Master of Science in Behavior Analysis
 • Master of Science in Applied Behavior Analysis
 • Master of Arts in Teaching (MAT)
 • Master of Science in Research Administration
 • Pjesëmarrës të ngjashëm:

  Regjistrohuni për të marrë njoftime në të ardhmen

  >